Om oss

Ta del av vår historia om hur vi utvecklats till att bli det företag vi är idag

Vår historia

Steen IT är ett familjeföretags som drivs av ambition att leverera unika lösningar utifrån företagets specifika behov. Vi bär på 25 års erfarenhet inom automationsteknik men valde år 2020 att bryta loss automationsdelen från tidigare verksamhet, för att i ännu större utsträckning fokusera på området och våra kunder. Verksamheten är etablerat i Norrköping som är en del av fjärde storstadsregionen och har ett av landets bästa logistiska lägen där både flyg, sjöfart tog och Europavägar möts. 
 
Under årens gång har vi lokaliserat och studerat brister respektive fördelar inom automationsvärlden vilket vi sedan lagt till grund för utvecklingen av vårt eget SCADA-system. Efter många års utvecklande kan vi sedan en tid tillbaka stolt presentera Insikt- vårt egna SCADA-system som är utvecklat i Widequick. För oss är det viktigt med tydlighet och användarvänlighet och är något vi värderar högt. Hur pass smart och avancerat ett system må vara behöver det vara lätt att använda för att funktionerna ska kunna utnyttjas till sin fulla kapacitet. 
 
Hos oss kan du få hjälp med PLC, SCADA, HMI, LoRaWAN, robotprogrammering, elskåp m.m.
 
Vi har kunskapen och verktygen för att hjälpa dig identifiera företagets behov och kapacitet till utveckling. Tillsammans med er är vi redo att skapa unika lösningar specifikt anpassade för er. 
 
Oavsett om ni är behov av en helhetslösning eller enbart behöver hjälp med befintliga anläggningar, finns vi här för er!
 
Varmt välkommen till Steen IT!
 
 
// Michael Steén, VD